Facebook Twitter Instagram Youtube
 
Iulius Mall, Timişoara
Cos de cumparaturi
Cont client
Telefon
Cautare

INTRODUCERE

Acești termeni și condiții de utilizare se refera la  site-ul www.florarialotus.ro. Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate.

Produsele afisate pe site au pretul in lei.

LEGISLATIE

Serviciile si produsele oferite se supun  reglementarilor prevazute de  legea 365/2002 și OUG 34/2014.

DREPTURI DE AUTOR

Copyright © 2007-2019 SC COM-GARDEN SRL - J35/2698/2007 RO22123993 , Comlosu Mare nr 818, Punct de lucru Iulius Mall Timisoara

Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor și de legile privind proprietatea intelectuală. Putem  bloca accesul pe site-ul www.FLORARIALOTUS.ro în orice moment, oricărei persoane fără a avea obligația de a motiva această decizie. Deasemenea, este interzisă transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptând situațiile în care există acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.florarialotus.ro și nici o parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al proprietarului. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email office@florarialotus.ro.

CONFIDENȚIALITATE

www.florarialotus.ro poate deține informații despre dumneavoastră, dar pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe site-ul www.florarialotus.ro. Nicio informație nu va fi dezvaluită niciodată unei terțe persoane.  Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele ROMCARD - autoritatea națională de supraveghere a tranzacțiilor de acest tip. site-ul www.florarialotus.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul Dvs.

DESCRIEREA PRODUSELOR ȘI PREȚURILOR.

Produsele nu sunt insotite de fotografii descarcate de pe internet, realizate de profesionisti.

Produsele afisate pe site sunt insotite de fotografii reale ale acestora, fotografii realizate de catre noi. Totusi, fotografiile au caracter informativ și pot conține vase de sticla sau ceramica ce nu sunt incluse în aranjamentul standard, excepții făcând produsele unde acest lucru este menționat explicit, sau promoțiile speciale. Pot aparea diferente de nuanta sau chiar culoare, acest lucru depinzind, dar fara ase limita la,  calibrarea cromatica a dispayului  dispozitivului de pe care vizualizati site-ul nostru.În cazul în care anumite produse sau flori lipsesc din stoc www.florarialotus.ro poate înlocui aceste produse sau flori cu unele similare, cu o valoare cel puțin egală cu cea a componenței florale înlocuite. Din cauza faptului ca aranjamentele florale sunt produse realizate manual, uneori, e posibil ca modul si materialele de ambalat utilizate sau stilul de realizare să difere de cele prezentate in fotografia aranjamentului comandat. De asemenea, este posibil să existe mici diferențe între componența evidențiată în fotografie și cea detaliată în descriere. Componența din descriere este utilizata pentru realizarea buchetului sau aranjamentului floral. Puteți solicita în orice moment un buchet personalizat sau de o altă culoare în cazul în care acesta nu apare pe site, colegii nostrii depun eforturi permanente pentru a realiza aranjamente după specificația clientului.  Florarialotus.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site, prețul poate fi modificat fără preaviz sau poate conține erori de operare. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori ale softului sau defecțiuni tehnice apărute la server. Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu expedierea produsului. Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediere aferente; www.florarialotus.ro nu practică costuri ascunse.

LIVRĂRI ȘI PROGRAM DE LUCRU

Comenzile Dvs. sunt preluate de site-ul www.florarialotus.ro în permanență, 24 de ore din 24 de ore. Programul de activitate al angajatilor noștri este zilnic de la ora 10 la ora 22. Livrarea produselor comandate este gratuita la comenzi incepinnd de la 200 de lei, iar la comenzile sub 200 de lei livrarea costa 25 de lei doar pentru urmatoarele localitati : Timisoara, Dumbravita, Giroc, Chisoda, Ghiroda. In alte localitati nu livram produsele.  Florarialotus.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificată de client, cu toate acestea pot exista situații în care livrarea la data specificată nu este posibilă, cum ar fi zile libere, sărbători, vreme nefavorabilă, dezastre, alte conditii defavorabile transportului si sigurantei persoanelor si a produselor. Livrările pentru Timisoara, Dumbravita, Giroc, Chisoda, Ghiroda se efectuează începănd cu ora 11 dimineața până la orele 19 inclusiv.  Pentru orice livrare  vă rugăm contactați telefonic angajatii  noștri pentru mai multe detalii.  Atenție: firma noastră depune eforturi pentru a efectua livrările în intervalul orar specificat de client, însă nu își asumă obligativitatea de a respecta acest interval atunci cand acest lucru nu este posibil.

POLITICĂ DE RETURNARE

Politica de returnare a produselor este conformă cu "Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative".

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere și de garanție.

GARANȚII ȘI LIMITĂRI

Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție. www.florarialotus.ro nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și produsele oferite. Florarialotus.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Florarialotus.ro își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Florarialotus.ro își rezervă dreptul de a refuza livrarea oricărei comenzi fără obligația de a motiva acest refuz, în acest caz clientul va primi înapoi banii plătiți pentru comanda respectivă. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorari majore pe parcursul livrării, clientul poate cere înlocuirea produsului ori returnarea imediată a sumelor încasate deja de florarialotus.ro, dar nu și alte despăgubiri. 
 

 

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Daca exista situatii nesatisfacatoare pentru  dumneavoastra in relatia cu  magazinul nostru, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu noi la adresa office@florarialotus.ro. Veți primi raspuns în aproximativ o oră în timpul orelor de program. Orice conflict apărut între www.florarialotus.ro și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instantelor românești.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

OFERTE SPECIALE
PRODUSE LA PRETURI PROMOTIONALE
DISCOUNT PANA LA 50%
Copyright © 2024 Floraria Lotus , Web design by Royalty